Nou în bibliotecă #1

Buna tuturor si bine v-am găsit la o nouă rubrică pe blog. Cum luna aceasta am strâns nesperat de multe cărți (mai multe decât deobicei) , m-am hotărât să fac o primă postare de genul și să vă prezint și vouă minunățiile care au făcut ca zilele de februarie să fie indiscutabil mai frumoase.


În urma unui schimb de cărți am făcut rost de volumele de ficțiune istorică „Betsy și Napoleon” și „Fecioarele lui Vivaldi”.


Cu revista Historia mi-am cumpărat cartea „Ecaterina cea Mare”, din care mai am doar câteva capitole ( în curând urmează și o recenzie ). Această capodoperă foarte bine scrisă și documentată m-a fermecat pur și simplu și de când am cumpărat-o nu am putut să o las din mână. În plus, pentru cei interesați, revista mai poate fi cumpărată și cu volumele „Saga dinastiei Romanov” ( pe care am citit-o acum un an și la fel mi-a plăcut foarte mult) și „Jurnalul marii Ducese Olga Romanova”.  „Saga Reginelor” de Jean des Cars am avut deosebita surpriză să o câștig pe pagina de fb a editurii Corint, împreună cu o invitație la cursul „Reginele Europei – putere, frumusețe și eleganță”, ce se desfășoară în fiecare miercuri la Fundația Calea Victoriei


De la un prieten foarte drag și pe care îl apreciez enorm de mult am primit „Zei americani” de Neil Gaiman, pe care abia astept să o citesc, mai ales că sunt dornică să aflu mai multe despre mitologia nordică. Mulțumesc încă o dată ! 


Cu o revistă de la chioșcuri mi-am cumpărat „Ultimul viking”de Oana Arion. Am auzit numai lucruri bune despre această carte și sunt tare curioasă să intru în poveste, combinația de vikingi + vampiri îmi sună ataaaat de bine ! :D


Pe BlogdeCarti.ro am câștigat cartea „Cel care mă așteapta”. Am impresia că subiectul este unul destul de delicat , dar oricum abia aștept să aflu mai multe despre destinul femeilor din Iran.


„Hotel Iris” am câștigat-o la un concurs organizat de Cartea pe bancă.


 În urma completării unui chestionar, editura All mi-a oferit Până și câinii”, o carte de care nu auzisem până acum, dar care m-a intrigat prin descrierea sa.


De la Blogul colecționarului mi-au ajuns cărțile câștigate de Black Friday care pot fi văzute în imaginea de mai jos (+ încă trei din colecția Neagră, dar pe care le aveam deja în bibliotecă).


Cam astea sunt cărțile care mi-au invadat biblioteca în luna februarie și care își așteaptă cumințele rândul pentru a fi lecturate.

Voi ce cărți ați cumpărat/primit/câștigat luna aceasta? Dar din cele de mai sus, pe care le-ați citit sau ce știți despre ele? 

Share this:

CONVERSATION

2 comentarii:

 1. Ce minunate!! Cărțile de istorie, alea de la Corins, îs pur și simplu geniale. Lecturi plăcute! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. intr-adevar, ador cartile de istorie de la Corint si invat o multime de lucruri interesante din ele

   multumesc, lecturi placute si tie !

   Ștergere