Înainte de culcare #1

             Aruncând o privire pe blogurile mele preferate de cărți, am descoperit pe blogul Antoniei  o postare foarte drăguță care mi-a plăcut mult și care, de fapt,  a fost preluată de pe blogul Buburuzei

Așadar, cum ideea m-a atras din prima clipă și cum rubrica poate fi preluată de oricine dorește (mai multe detalii aflați aici), am ales să vă prezint și vouă ce carte citesc eu înainte de culcare. 
Provocarea volumul 1 scrisă de Simona Stoica face parte din seria Rephelimii și este o carte perfectă pentru iubitorii de fantasy, care te atrage încă de la primele pagini într-o lume fascinantă și plină de mister, în care nimic și nimeni nu este ceea ce pare. 5 prieteni, un grup de asasini, crime săvârșite în urmă cu 150 de ani și un conac bântuit. Lectura perfectă îninate de culcare ! Citesc această carte pentru a doua oară ( cum Simona a avut lansarea Capcanei la târgul Gaudeamus, am vrut să îmi reamintesc toată povestea înainte de a mă apuca de continuare) și pot spune că îmi place la fel de mult ca și la prima lecturare. Eu am acceptat Provocarea. Voi? 


Melodia asociată cărții:


Pentru această seară vă doresc lecturi plăcute și vă invit să îmi lăsați în comentarii cu ce bunătăți vă delectați la ceas de noapte. Sau să acceptați provocarea Buburuzei și să postați și voi pe blog (dacă aveți) sau pe pagina de facebook. 

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu