Friday I'm in love with....books #2
„Privi timp de un minut spre parcul fantomatic, captivat de efectul soarelui care se ridica deasupra masei de aburi printre crengile înfrunzite. Puteai găsi frumusețea oriunde, dacă te opreai să o cauți, dar lupta pentru existență te făcea să uiți de acest lux complet gratuit.”

„Ieși în lumina slabă a soarelui care sclipea printr-o spărtură a norilor deși, mai conștinent ca oricând de modificarea statutului său. Era liber, acum, să ignore cerințele unor superiori nerezonabili și limitarea unui birou închis în stâncă, dar pe de altă parte fusese lipsit de puterea și statutul Armatei Britanice. Era complet singur în timp ce relua ceea ce putea foarte bine să se dovedească a fi o căutare de potcoave de cai morți, înarmat doar cu câteva adrese și urmărindu-l pe cel care îi trimisese lui Robin un picior de femeie.”

„Dacă cineva îl supăra, era însemnat și, la un moment dat, când apărea ocazia, chiar dacă dura ani de zile, primea ceea ce merita. Cormoran Strike îi făcuse mai mult rău decât oricine altcineva și avea să plătească prețul corect.”

„Geamul londonez mânjit și prăfos reflecta expresia lui neprefăcută, lipsită de stratul de civilizație pe care și-l lua ca să le ademenească pe femeile care căzuseră pradă farmecului și cuțitelor lui. Creatura care trăia înăuntru, creatura care voia nimic altceva decât să-și impună domniația ieșise la suprafață.Share this:

CONVERSATION

2 comentarii:

 1. Nu am citit cartea :)
  Pare interesanta la prima impresie :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cartea este cel de-al treilea volum din seria Cormoran Strike scrisa de J.K.Rowling. Primul volum se numeste Chemarea cucului. Ca sa iti faci o parere, poti citi recenzia acestuia pe blog, o gasesti la Recenzii :)

   Ștergere