Secret Santa Blogger Edition 2016

         


             Anul acesta am avut marea plăcere de a fi invitată să particip la prima ediție a Secret Santa Blogger Edition, orgainzată de Oni  și AlexandraIdeea mi s-a părut super interesantă, am acceptat pe loc și vă spun sincer că a fost o experiență minunată, unică. Până acum nu am avut niciodată ocazia de a fi Moș Crăciun pentru o persoană total străină, pe care o “cunosc” doar prin intermediul paginii de facebook și a blogului ei (pe care îl urmăresc de ceva vreme pentru că îmi place foarte mult). Pentru mine, ideea de a găsi cel mai potrivit și drăguț cadou a fost o adevărată provocare, dar o provocare frumoasă și de neuitat, și chiar sper că m-am descurcat bine și că am reușit să aduc un zâmbet pe chipul respectivei persoane (nu am să divulg numele ei, vă las să aflați voi singuri despre cine este vorba, accesând linkurile de la finalul postării) .


În altă ordine de idei, mai jos am să vă prezint și vouă ce am primit eu de la Secret Santa al meu. Un Moș Crăciun special, o persoană de care m-am simțit mai apropiată încă dinainte de a face parte din acest Secret Santa, deoarece am avut ocazia să interacționez de câteva ori cu ea și să observ foarte încântată că avem multe lucruri în comun (lăsând la o parte plăcerea lecturii și blogging-ul, principalele „ingrediente” care ne-au adus pe toți aici). Este vorba de Andreea Pandelea, care m-a surprins cu un cadou nesperat de frumos. Ce conține această cutie frumos ambalată? Hadeți să împărtășec și cu voi bucuria descoperirii.






Misterul a fost spulberat ! După cum se poate observa din imagine, am primit două cărticele minunate, pe care mi le doream de mult timp. Este vorba de primul volum din trilogia Ultima vrăjitoare din Transilvania, scrisă de Anna Vary (pseudonim Cristina Nemerovschi), pe care ieri am terminat-o de citit și care mi-a plăcut enorm de mult (acum tânjesc după continuare) și Regina albă, de Phillpa Gregory, o carte de ficțiune istorică. Nu știu dacă am apucat să îți spun, Andreea, însă de pe blogul tău am auzit prima oară despre această carte și după ce ți-am citit recenzia mi-am dorit-o și eu. Și, ca să vezi, tot de la tine am primit-o ! Nu degeaba spun eu că nimic nu este întâmplător în viața asta ! 

Pachetul mai conține o cană incredibil de cute și de frumoasă, ceva bunătăți de savurat în timpul lecturii - o cutie de fursecuri cu aromă de ciocolată și portocale și o cutie de ceai cu aromă de pere și ciocolată – foarte savuroase aceste bunătăți, un semn de carte tare drăguț și o felicitare a cărui conținut m-a emoționat profund. Mulțumesc, dragă Andreea, pentru frumoasele cuvinte și pentru toată această surpriză incredibilă ! Mă bucur enorm că tu ai fost moșul meu și de asemenea mă bucur că te cunosc J



Cele două cărți, păzite de simpaticul liliac Mavis. 


În încheiere, vreau să mulțumesc încă o dată celorlalți bloggeri pentru invitația făcută. A fost o experiență minunată pe care sper să o repetăm și anul următor.

Mai jos, am să las linkurile aferente celorlalte bloguri, pentru a putea urmări ce bunătăți au primit și ceilalți participanți. 






http://cartile-noptii.blogspot.ro/








https://thefictionaluniverseblog.wordpress.com/



Share this:

CONVERSATION

5 comentarii:

  1. Mă bucur foarte mult că îți sunt pe plac cadourile! ^^ Da, ştiu de "Regina albă", acesta este şi motivul principal pentru care am vrut să ți-o dăruiesc; ştiam că o doreai foarte mult. :)

    Asemenea. Sunt fericită că am fost Moş Crăciunul tău secret! <3

    Te pup şi o vacanță plăcută in continuare. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cadouri cutee! Să te bucuri de fiecare în parte și Crăciun fericit alături de persoanele dragi ție! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase cadouri! Darnic Mosu' . Sa te bucuri de ele :)

    RăspundețiȘtergere