Rock my soul #3 Myrath live in Bucharest

 






Trupa Myrath (în arabă însemnând "moștenire") a susținut un concert magnific pe data de 1 decembrie în București, la doar câteva zile după ce au concertat la Timișoara. Formația de origine franco-tunisiană a avut parte de  primul ei concert cap de afiș din România, după concertele susținute în deschiderea celor de la HIM și Megadeth, de data aceasta promovând cel de-al cincilea album din cariera muzicală, Legacy.

Concertul de joi seară a fost unul sublim, impresionant, iar trupa a dat dovadă de talent și profesionalism, îmbinând cu măiestrie elementele de metal progresiv cu ritmurile orientale specifice țărilor arabe. Zaher Zorgati, solistul trupei este extraordinar de carismatic și reușește cu ușurință să umple o scenă întreagă, fiind extrem de apropiat de fani și public, având prezență scenică și o voce inconfundabilă. Momentul în care acesta a coborât de pe scenă, a venit în mijlocul mulțimii și ne-a rugat să stăm jos, de jur împrejurul său, pentru a ne spune o poveste, a fost memorabil, un moment care a pus în evidență relația artist – fani și a arătat la ce nivel ar trebui să fie aceasta, Zaher știind prea bine cum să se facă remarcat și iubit, oferind o părticică din el publicului întreg.

Cu alte cuvinte, un concert la care m-am bucurat că am fost prezentă, un show de neuitat și cinci băieți talentați care vor scrie istorie pe scena muzicii rock.

Pentru sfărșit vă las să intrați în atmosfera Myrath cu un filmuleț de la concertul susținut în București. Din păcate el nu cuprinde nici măcar jumătate din atmosfera de acolo, nimic nu se compară cu feeling-ul pe care ți-l oferă un concert live, dar totuși este o mică părticică din ceea ce pot realiza tinerii talentați care își dedică întreaga lor viață artei, muzicii, frumosului. 



Share this:

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Mersi de recomandare :) . N am auzit de aceasta formatie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere ! Nu este o formatie foarte cunoascuta, dar e incredibila. Iti recomand melodiile Believer si Tales of the sand :D

      Ștergere