Articol in revista EgoPHobia: "Ceasul minunilor, ceasul cosmarului"

     De curand am avut marea oportunitatea si deosebita placere de a publica un articol in revista online EgoPHobia, o revista culturala de mare impact in care puteti gasi atat interviuri si articole cu artisti renumiti din diferite domenii, cat si poezii, proza scurta si impresii de natura filosofica publicate de catre tinerii artisti si nu numai.

     Stiind de ceva timp ca in numarul din aceasta luna invitatul special va fi scriitorul de literatura fantastica Oliviu Craznic, entuziasmul si inspiratia au crescut la cote maxime, fiind o mare fana a scrierilor acestuia, detinand, citind si recitind  deja o parte din minunatele capodopere ale mai sus numitului autor, cum ar fi "...Si la sfarsit a mai ramas cosmarul" si "Ceasul fantasmelor". Carti despre care am si scris in articol. Carti pe care va invit sa le cititi, daca nu ati facut-o pana acum.De ce? Pentru ca, asa cum am precizat si in articol, prin posvestile create de autor, veti trai situatii neprevazute si veti avea ocazia sa cunoasteti personaje memorabile de care va veti atasa cu siguranta.

     Pentru cei care vor sa petreaca cateva ore in compania unor persoanje fascinante, realizate cu mult talent, si pentru cei care vor sa se bucure de aceste carti de calitate (atat din punct de vedere scriitorices, cat si in ceea ce priveste tiparul si grafica), va ivit sa va procurati cat mai repede cu putinta"...Si la sfarsit a mai ramas cosmarul" si "Ceasul fantasmelor". Dar, bieninteles, si celelalte aparitii literare ce poarta numele Oliviu Craznic.


     Mai multe detalii despre autor si carti puteti citi in articol, unde veti gasi si cateva citate alese special de catre mine.

     In incheiere vreau sa multumesc din suflet celor de la EgoPHobia si domnului Craznic pentru toata increderea acordata. A fost o mare onoare pentru mine sa scriu acest articol.

     Iar voua, cititorilor, va urez spor la citit si pe data viitoare ! :D

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu