Sunday music #10

Share this:

CONVERSATION

1 comentarii:

 1. Dragi prieteni. Sunt scriitorul Ionuţ Caragea (www.ionutcaragea.ro)

  Intrucat la inceputul carierei mele literare am pornit tot de pe bloguri si ateliere virtuale (vol. M-am nascut pe Google cat si vol Literatura virtuala si curentul generatiei Google demonstreaza acest lucru) si stiu ce inseamna ceea ce faceti si cat de important este, tin sa va felicit si sa va urez succes pe drumul pe care ati decis sa mergeti.

  Vin cu o propunere. Doresc sa va daruiesc o carte la alegere (de hartie sau electronica, cum doriti) din cele mai recente dintre aparitiile mele editoriale si m-ar interesa parerea dv. sincera. Recenziile dv le voi publica in revista pe care o conduc (http://aslrq.ro/ASLRQ_fichiers/revista.htm), iar mai apoi in volum. Toate cheltuielile de expeditie si tiparire le voi suporta eu.

  Cartile pe care vi le propun si din care trebuie sa alegeti sunt:

  Romanul de fictiune/fantasy Discipolii zeilor de altadata

  http://www.ionutcaragea.ro/proza_files/proza%20S.F_files/discipolii.htm

  Romanul memorialistic Asculta-ti gandul si implineste-ti visele

  http://www.ionutcaragea.ro/proza_files/gandul.htm

  Volumul de poezii Umbra lucida

  http://www.ionutcaragea.ro/poezie_files/umbra%20lucida.htm

  Dupa cum vedeti, numerosi critici literari au scris despre cartile mele, dar si voi sunteti cititori seriosi si ma intereseaza opinia voastra. Tocmai de aceea v-am scris. Astept raspunsul dv cu drag si adresele dv in cazul in care doriti sa va trimit o carte din cele trei.

  P.S. Propunerea mea nu are nicio legatura cu concursul organizat de Hyperliteratura (pe care ii felicit oricum), eu va vad pe toti castigatori prin faptul ca cititi si promovati literatura. Tocmai de aceea voi trimite tuturor solicitantilor cate o carte.

  Toate gandurile bune,

  Ionut Caragea

  RăspundețiȘtergere